Bouwkundige meeloopkeuring

Bouwkundige meeloopkeuring

Je hebt als woningkoper de plicht om zelf onderzoek te doen naar de staat van de woning die je aankoopt. Maar tijdens die eerste bezichtiging komt er veel op je af en moet je vaak snel keuzes maken. Door de oververhitte woningmarkt plaatsen veel woningkopers een bod zonder ontbindende voorwaarden. Hierbij ontstaat het risico dat je voor grote verrassingen komt te staan wanneer er achteraf gebreken blijken te zijn. 

MLC bouw & bouwmanagement biedt middels een meeloopkeuring een zeer betaalbare mogelijkheid om bouwkundige expertise in te huren. De meeloopkeuring is specifiek bedoeld voor deskundig advies tijdens een bezichtiging of tijdens de drie dagen bedenktijd. 

Bij een meeloopkeuring ga ik als bouwkundig expert met je mee om de woning te bezichtigen. Hierbij controleer ik de woning op gebreken en laat deze aan je zien. Je krijgt direct een schatting van de eventuele herstelkosten. 

Een bouwkundige meeloopkeuring is dus een ideaal instrument voor potentiële kopers die goed voorbereid een bod willen doen op een huis of appartement.

Let op: bij een meeloopkeuring krijg je alleen mondeling advies. Je krijgt achteraf geen rapportage.

Prijs:  € 199,00